Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stim cat de greu poate fi sa alegi cadoul perfect, iti oferim o solutie care este pe placul tuturor!

Indiferent de ocazie, sau de motivul pentru care doresti sa oferi o atentie unui apropiat, voucherul cadou este alegerea perfecta. De ce? Pentru ca vei avea ocazia sa-ti exprimi aprecierea, si in acelasi timp vei sti ca ai oferit unei persoane dragi tie exact ce isi dorea!

REGULAMENT DE ACHIZIČšIONARE SI UTILIZARE

Voucherul cadou SEYTOUR este un inscris emis de SC SEYTOUR SRL. Acesta da dreptul titularului (persoana inscrisa pe voucher) sa utilizeze o anumita suma pentru achizitionarea produselor turistice din portofoliul agentiei (pachete de vacanta, circuite, cazari individuale, asigurari medicale etc).

Achizitionarea voucherului cadou se poate efectua atat online, pe site-ul www.seytour.ro cat si in agentia din Ramnicu Valcea (Str. Calea lui Traian, nr.135, bloc N2, parter, Ramnicu Valcea, judet Valcea).

Valoarea voucherului cadou poate fi cuprinsa intre 30 euro si 1000 euro, in functie de solicitarea persoanei care-l achizitioneaza.

Utilizarea voucherului cadou poate fi facuta de catre titularul acestuia, pe baza cartii de identitate, sau de o terta persoana desemnata in scris de acesta, prin completarea si semnarea unei cereri.

Titularul nu are dreptul sa revendice suma inscrisa pe voucher.

Termenul de valabilitate este de 1 an de la data emiterii, fapt ce presupune efectuarea rezervarii in termenul de valabilitate, fara restrictii cu privire la data calatoriei (data calatoriei poate depasi termenul de valabilitate).

Voucherul cadou poate fi folosit la o singura achizitie. In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat valoarea voucherului, titularul va achita diferenta. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea achizitiei, agentia nu este obligata sa ramburseze titularului diferenta.

Rezervarea poate fi facuta in alta moneda decat cea inscrisa pe voucher, cu respectarea cursului de schimb valutar valabil la data efectuarii rezervarii (curs UniCredit).

Voucherul cadou poate fi achizitionat si in rate, cu 0% dobanda, fiind eliberat in momentul in care minim 50% din valoarea acestuia a fost achitata si cu conditia achitarii integrale cu minim 60 zile inaintea datei de plecare solicitata de titular.

Valoarea unui voucher cadou expirat nu se reporteaza.

Cere o oferta