Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

SC SEYTOUR SRL a fost înfiinţată în anul 1990 la Râmnicu Vâlcea si desfăşoară activităţi interne şi internaţionale de turism, transport de persoane, emiterea şi vânzarea de bilete de avion, intermedieri şi vânzarea de polite de asigurare. Compania este apreciata pentru contracte de parteneriat cu firme din Polonia, Turcia, Slovenia, Croaţia, Austria, Germania, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Grecia, Tunisia, Malta etc.

SC SEYTOUR SRL a primit trofeul de aur "International Quality Crown Award London 2003" pentru calitate si excelenta in turism. De asemenea, compania a primit Certificatul de Calitate "TQM - QC 100 Total Quality Management" din partea BUSINESS INITIATIVE DIRECTION cu sediul in Madrid.

Adrian Nacea, CEO-ul SC SEYTOUR SRL, absolvent al ASE Bucuresti, Facultatea de Alimentatie Publica si Turism, are 40 de ani de experienta in turism, cunoscand 5 limbi de circulatie internationala. Este o persoană activă în mass-media, aparand de multe ori pe posturile nationale de televiziune pentru interviuri, emisiuni despre turism, încercând, în orice moment, sa promoveze România în afara ţării, precum şi pentru a aduce noi tendinţe în industrie. Adrian Nacea este membru fondator ANAT.

Miruna Nacea, directorul firmei din Ramnicu Valcea, o persoana tanara si dinamica, este absolvent al Ulster University UK si absolvent cu titlu de onoare al Institutului HTMi de Turism si Hospitality din Elvetia.

Razvan Nacea, directorul firmei din Bucuresti, cu un bagaj mare de cunostinte teoretice si practice dobandite in timpul anilor petrecuti in strainatate, a reusit sa puna bazele primei companii din România specializate in turism medical, care îmbunătăţeşte vieti prin intermedierea de servicii medicale, dentare si chirurgie plastică în clinici si spitale cu renume pe plan mondial.

In anul 2016 Seytour a ocupat locul I in topul firmelor din Judetul Valcea, iar in 2008, 2010 si 2015 a ocupat Locul I in Top Afaceri Romania.