Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASIGURARI DE CALATORIE

Bootstrap Image Preview

De ce sa iti iei o asigurare de calatorie?

Bucura-te de beneficiile asigurarii inainte de calatorie dar si in timpul ei, fara grija costurilor suplimentare neprevazute.

Anularea unei calatorii poate fi extrem de costisitoare. Este important sa ai un plan de rezerva in situatia in care esti nevoit sa iti stornezi calatoria din cauza anumitor evenimente neprevazute. Serviciile storno incluse in asigurare iti ofera protectie financiara in acest sens.

Serviciile medicale din asigurare te protejeaza financiar impotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul calatoriei tale in afara tarii. Cu asigurarea medicala de calatorie scapi de grija acestor costuri neprevazute, aceasta fiind preluata de Mondial Assistance.

Cu asigurarea medicala de calatorie Mondial Assistance beneficiezi si de alte acoperiri precum, asistenta de urgenta non-stop sau DoctorChat - sfatul tau telemedical in strainatate.

Bootstrap Image Preview

De ce sa iti iei o asigurare de calatorie?

Asigurarea medicala de calatorie te protejeaza financiar impotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul calatoriei tale in afara tarii. Cu asigurarea medicala de calatorie scapi de grija acestor costuri neprevazute, aceasta fiind preluata de Mondial Assistance.

Beneficiezi si de alte acoperiri cu asigurarea medicala de calatorie Mondial Assistance, precum asistenta de urgenta non-stop, asigurare de accident si asigurarea bagajelor.

Alege pachetul de asigurare potrivit nevoilor tale si incheie polita online, rapid si simplu. Bucura-te de o calatorie fara grija costurilor suplimentare neprevazute.

Bootstrap Image Preview

Pentru a va putea transmite o oferta de pret, va rugam sa mentionati: perioada calatoriei, tara in care urmati sa calatoriti, data nasterii pentru fiecare turist, iar un operator va revenii catre dvs. in cel mai scurt timp posibil.

Cere o oferta