Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bilete parcurile Disneyland Paris 2023

Bootstrap Image Preview

Prezentare video Disneyland Paris click aici.

Vezi harta Disneyland Paris

Bootstrap Image Preview

Disneyland Paris este o destinatie de vacanta de vis pentru intreaga familie. Deschis in anul 1992, acest loc extraordinar cuprinde aproape 40 de km patrati unde distractia, emotiile, adrenalina si multe personaje din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat. Atunci cand directorii din cadrul companiei Disney si-au dat acordul pentru inceperea constructiei proiectului Euro Disneyland, la mijlocul anilor 80, inginerii au stiut ca vor trebui sa construiasca un taram magic special si total diferit de cele deja existente.

Disneyland Paris este o lume extraordinara ce merita explorata in cele mai mici detalii; turistii prefera sa isi faca o vacanta intreaga numai in minunata lume Disney.

Iti doresti cazare in incinta Disneyland Paris ? Poti alege hotelul care se potriveste tie si familiei tale, din lista de mai jos:

Disney's Hotel New York®, The Art of Marvel 4*

Dream Castle Hotel at Disneyland Paris 4*

Disney's Newport Bay Club® 4*

Explorers Hotel at Disneyland Paris 3*

Disney's Sequoia Lodge® 3*

Hipark by Adagio Serris Val d’Europe Hotel 3*

Disney's Hotel Santa Fe® 2*

Disney's Hotel Cheyenne® 2*

Preturi bilete acces parcuri Disneyland Paris (variaza in functie de perioada, zile lucratoare vs. weekend, sezon vs. extrasezon, numarul de zile de acces care poate fi intre 1 si 4 zile, in functie de preferinte).

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Pentru rezervari sau solicitari oferta pachet (transport avion + cazare hotel in incinta parcului sau in apropierea acestuia, transfer aeroport-hotel-aeroport si bilete acces parcurile Disneyland pentru anul 2023), va rugam sa completati formularul de mai jos, iar un consultant de turism va reveni cu oferta personalizata in cel mai scurt timp posibil.

Cere o oferta