Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Senior Holidays Tara Bascilor si Nordul Spaniei 8 zile Avion

Descriere

Destinatie: Spania

Durata: 1 zi, fara cazare

Bilbao – San Sebastian – Oviedo si Gijon – Covadonga si San Vicente de la Barquera – Santander si El Sardinero – Burgos
Servicii incluse:
- Bilet avion*** Bucuresti - Santander si retur cu bagaj mic de mana (40 x 30 x 20 cm) si bagaj de cala 20 kg
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport – hotel - aeroport
- 7 cazari cu demipensiune in hotel 3*(un pahar de vin si apa) – la hotel Alfar, Isla.
- Bonus! Vizita oras Santillana del Mar
- Ghid insotitor din partea agentiei
Servicii neincluse:
- Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Taxa de oras : cca. 2,5 €/pers/zi (valabil la momentul lansarii programului, poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor locale)
- Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/ zi /turist), inclusiv copiii peste 6 ani


Program fara limita de varsta si fara taxa suplimentara pentru non-seniori!

 

Ziua 1. BUCURESTI - SANTANDER

Prezentarea la ora 04:00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Santander de la ora 07:00 (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana - toate detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare). Pe traseul spre hotel vom avea bonus vizita oraselului Santillana del Mar. Continuam traseul spre Hotel Alfar, Isla/ similar unde vom petrecere cele 7 nopti de cazare. Seara, cina la hotel cu un pahar de vin si apa.

 

Zilele 2 - 7. TIMP LIBER SAU EXCURSII OPTIONALE

Va asteapta 6 zile de sejur cu mic dejun si cina la hotelul din zona Santander, una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale Spaniei, loc ideal pentru relaxare si distractie. Veti avea timp suficient pentru a descoperi o parte din istoria si traditiile acestei tari, participand la excursiile optionale organizate de ghidul dumneavoastra.

Va recomandam excursiile optionale la:

 • Bilbao – orasul Bilbao este un punct de referinta international pentru modernitate. O vizita in acest oras din nordul Spaniei ar putea incepe cu Muzeul Guggenheim. Este unul dintre cele mai surprinzatoare exemple de arhitectura din secolul al XX-lea, deoarece Frank Gehry a folosit 33.000 de placi de titan ultra-subtiri pentru a-si crea curbele impresionante. Vizitam orasul sau vechi caracteristic cu peste 700 de ani de istorie si descoperim cladiri emblematice precum Catedrala Santiago sau Teatrul Arriaga, inspirat de la Opera din Paris si ne bucuram de timp liber pe stradutele pline cu cafenele si magazine.

 • San Sebastian – cunoscut sub numele de Donostia in Basca, San Sebastian este cunoscut pentru faimoasele plaje, orasul vechi pitoresc si restaurantele de prima clasa. Vizitam Catedrala San Sebastian construita la sfarsitul secolului al XIX-lea in stil neogotic revival. In interiorul acesteia se poate admira imensa orga, care este una dintre cele mai mari din Europa. Vom avea timp liber pentru a descoperi magazinele si sa mancam faimosul tapas spaniol.

 • Oviedo si Gijon – In prima parte a zilei vizitam Oviedo, capitala Asturiei. Este un oras medieval cu un peisaj unic, inconjurat de monumente gotice. Regele Alfonso al II-lea a fondat acest oras in calitate de capitala a Asturiei in secolul al IX-lea. Strazile pietonale inguste raman pana astazi, creand o atmosfera magica, iar arhitectura reflecta mostenirea antica a orasului. Vizitam catedrala orasului Oviedo care este punct de plecare al El Camino de Santiago. Urmeaza Gijon, un oras cu promenade moderne pe malul marii, restaurante pline de viata si repere culturale. La sfarsitul vizitei ne bucuram de Plaza Mayor cu numeroasele ei magazine, cafenele si restaurante si vom savura un cidru racoritor, bautura traditionala a regiunii.

 • Covadonga si San Vicente de la Barquera – Arta, mostenire, peisaj, istorie, cult... Covadonga are de toate. Pestera La Santina, bazilica neoromanica si magnificele lacuri glaciare fac din aceasta zona o destinatie esentiala in timpul unei calatorii in Asturias. Santa Cueva sau „Pestera Sfanta” se afla deasupra unei cascade care formeaza o piscina sub acest sanctuar. Langa Santa Cueva se afla Manastirea San Pedro, care adaposteste o comunitate de canoane si o casa pentru practici spirituale. Nu in ultimul rand, vizitam Bazilica Covadonga. Continuam traseul cu San Vicente de la Barquera, una dintre cele mai pitoresti vederi ale coastei Cantabrice, cu plajele sale, orasul vechi si fundalul exceptional al varfurilor Picos de Europa inzapezite.

 • Santander si El Sardinero – Santander este o combinatie de peisaje montane, plaje cu nisip alb, conace elegante si arhitectura palatiala cu cladiri avangardiste. Cu o locatie privilegiata langa coasta, Santander este renumit pentru iubitorii de plaja. In centrul orasului se afla Playa del Sardinero, locul ideal pentru o plimbare.

 • Burgos - Orasul, care a fost capitala regatului unificat Castilla-Leon timp de cinci secole, se mandreste cu capodopera arhitecturii gotice spaniole: catedrala din Burgos, declarata Patrimoniu Mondial. Pe langa o vizita in cartierul istoric, puteti face o plimbare destul de interesanta de-a lungul malurilor raurilor Duero si Arlanza. Burgos este locul perfect pentru a degusta o bucatarie delicioasa locala.

 

Ziua 8. SANTANDER - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania. Orar zbor din Barcelona ora 08:30 – Sosire in Bucuresti in jurul orei 15:00. (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana).

 

PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

OFERTE & REDUCERI:

 

ULTRA FIRST MINUTE -10%, valabil pana la 01.07.2023 cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.

FIRST MINUTE -5%, valabil pana la 01.08.2023 cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.

*REDUCERILE sunt oferite in limita locurilor disponibile iar agentia poate modifica perioadele de aplicare a ofertelor!

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

 

SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:

a) 25 €/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare)

b) 25 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 59-30 zile inainte de plecare/intrare.

c) 50 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/ persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

 

 • Excursii optionale - se achizitioneaza de la ghidul local, tarifele sunt informative si pot suferi modificari si acestea nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice. Tariful final se va reconfirma la fata locului de catre ghid.

 • Bilbao 60€  

 • San Sebastian 65 €

 • Oviedo si Gijon 60 €

 • Covadonga si San Vicente de la Barquera 50 €

 • Santander si El Sardinero 45 €

 • Burgos 60 €

 

Reduceri si oferte excursii optionale:

Reducere 10% din tariful excursiilor cumparate pentru clientii fideli (turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere ai acesteia) – EXCLUSIV la achizitionarea unui pachet de minim 5 excursii optionale.

Reducere 5% din tariful excursiilor cumparate (pentru turisti care nu se incadreaza la categoria de client fidel) la achizitionarea unui pachet de minim 5 excursii optionale. 

 

Grup minim 30 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

In cazul unui grup mai mic de 30 pers., se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 15-19 persoane = 55 /pers; iar pentru un grup intre 20-29 persoane = 35 /pers.

 • Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 20 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.  In

cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

 • Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

 • Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

 • Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

Conditii specifice

TRANSFERURI DE GRUP*

 

 • Transferurile de grup se confirma automat cu pana la 14 zile inainte de plecare, indiferent de numarul participantilor. Transferurile se pot efectua cu autoturism, microbuz, minibus, autocar sau prin operatori de linie;

 • Locurile de imbarcare sunt informative; pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma o data cu informarea de plecare, cu 3 zile sau, prin exceptie, cu maximum 24 de ore inainte de plecare. Traseele pot suferi modificari in functie de nr. participantilor, pot implica mai multe mijloace de transport (3-4 schimbari) si pot exista timpi de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea/-ile de catre partener/-ii care efectueaza transferul.

 • Ora de imbarcare si numarul de telefon ale soferului si/sau de dispecerat se vor comunica cu 3 zile (prin exceptie 24 de ore) inaintea datei plecarii. Calatorul va tine legatura cu transportatorul pentru a se informa privind situatia concreta din ziua plecarii. Pentru transferul de retur, detaliile sunt oferite de personalul de la bordul autocarului in timpul calatoriei de intoarcere. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata - grupul nu poate astepta turistii care intarzie.

 • Solicitarile de transfer se fac cu min. 14 zile inainte de data plecarii. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau solicitate la fata locului - direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi etc.) - se achita un supliment de 5 euro/pers/sens iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.

 • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon al pasagerilor, disponibil la momentul plecarii, cu roaming activat obligatoriu. In cazul in care rezervarea este efectuata de catre o agentie partenera, aceasta are obligatia de a transmite numarul de telefon al turistilor inscrisi, catre Hello Holidays.

 • Numarul de contact al turistilor este foarte important pentru ca, mai ales in cazul transferurilor - cand pot aparea diferite modificari, intarzieri s.a., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat. Agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului sau a pachetului de servicii.

 

Conditii specifice

TRANSFERURI PREMIUM**

 

 • Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare, se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru min. 2 persoane, max. 7 persoane/masina.

 • Preluarea si debarcarea se fac de la si la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si implica un singur mijloc de transport.

 • Debarcarea la punctul de plecare a grupului din Bucuresti se face cu max. 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.

 • La retur timpul de preluare din punctul de debarcare este de max. 30-45 minute.

 

Conditii generale transport rutier

 

 • In mijloacele de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.

 • Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.

 • Transportul animalelor se supune unui regim special. Turistii apartinatori au obligatia de a solicita aprobarea agentiei.

 • Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.

 • Bagaje admise pentru fiecare pasager ocupant de loc: la cala 1 piesa de bagaj de max. 25 kg/pasager; in autocar se accepta max. 1 rucsac (geanta mica de mana - piesele mai mari vor fi depozitate la cala). In cazul nerespectarii regulilor, personalul de la bord are dreptul de a incasa o taxa suplimentara in valoare de 30 € per bagaj sau  de a debarca pasagerii.

 

Destinatie: Spania

Durata: 1 zi, fara cazare

Bilbao – San Sebastian – Oviedo si Gijon – Covadonga si San Vicente de la Barquera – Santander si El Sardinero – Burgos
Servicii incluse:
- Bilet avion*** Bucuresti - Santander si retur cu bagaj mic de mana (40 x 30 x 20 cm) si bagaj de cala 20 kg
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport – hotel - aeroport
- 7 cazari cu demipensiune in hotel 3*(un pahar de vin si apa) – la hotel Alfar, Isla.
- Bonus! Vizita oras Santillana del Mar
- Ghid insotitor din partea agentiei
Servicii neincluse:
- Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Taxa de oras : cca. 2,5 €/pers/zi (valabil la momentul lansarii programului, poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor locale)
- Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/ zi /turist), inclusiv copiii peste 6 ani


Program fara limita de varsta si fara taxa suplimentara pentru non-seniori!

 

Ziua 1. BUCURESTI - SANTANDER

Prezentarea la ora 04:00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Santander de la ora 07:00 (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana - toate detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare). Pe traseul spre hotel vom avea bonus vizita oraselului Santillana del Mar. Continuam traseul spre Hotel Alfar, Isla/ similar unde vom petrecere cele 7 nopti de cazare. Seara, cina la hotel cu un pahar de vin si apa.

 

Zilele 2 - 7. TIMP LIBER SAU EXCURSII OPTIONALE

Va asteapta 6 zile de sejur cu mic dejun si cina la hotelul din zona Santander, una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale Spaniei, loc ideal pentru relaxare si distractie. Veti avea timp suficient pentru a descoperi o parte din istoria si traditiile acestei tari, participand la excursiile optionale organizate de ghidul dumneavoastra.

Va recomandam excursiile optionale la:

 • Bilbao – orasul Bilbao este un punct de referinta international pentru modernitate. O vizita in acest oras din nordul Spaniei ar putea incepe cu Muzeul Guggenheim. Este unul dintre cele mai surprinzatoare exemple de arhitectura din secolul al XX-lea, deoarece Frank Gehry a folosit 33.000 de placi de titan ultra-subtiri pentru a-si crea curbele impresionante. Vizitam orasul sau vechi caracteristic cu peste 700 de ani de istorie si descoperim cladiri emblematice precum Catedrala Santiago sau Teatrul Arriaga, inspirat de la Opera din Paris si ne bucuram de timp liber pe stradutele pline cu cafenele si magazine.

 • San Sebastian – cunoscut sub numele de Donostia in Basca, San Sebastian este cunoscut pentru faimoasele plaje, orasul vechi pitoresc si restaurantele de prima clasa. Vizitam Catedrala San Sebastian construita la sfarsitul secolului al XIX-lea in stil neogotic revival. In interiorul acesteia se poate admira imensa orga, care este una dintre cele mai mari din Europa. Vom avea timp liber pentru a descoperi magazinele si sa mancam faimosul tapas spaniol.

 • Oviedo si Gijon – In prima parte a zilei vizitam Oviedo, capitala Asturiei. Este un oras medieval cu un peisaj unic, inconjurat de monumente gotice. Regele Alfonso al II-lea a fondat acest oras in calitate de capitala a Asturiei in secolul al IX-lea. Strazile pietonale inguste raman pana astazi, creand o atmosfera magica, iar arhitectura reflecta mostenirea antica a orasului. Vizitam catedrala orasului Oviedo care este punct de plecare al El Camino de Santiago. Urmeaza Gijon, un oras cu promenade moderne pe malul marii, restaurante pline de viata si repere culturale. La sfarsitul vizitei ne bucuram de Plaza Mayor cu numeroasele ei magazine, cafenele si restaurante si vom savura un cidru racoritor, bautura traditionala a regiunii.

 • Covadonga si San Vicente de la Barquera – Arta, mostenire, peisaj, istorie, cult... Covadonga are de toate. Pestera La Santina, bazilica neoromanica si magnificele lacuri glaciare fac din aceasta zona o destinatie esentiala in timpul unei calatorii in Asturias. Santa Cueva sau „Pestera Sfanta” se afla deasupra unei cascade care formeaza o piscina sub acest sanctuar. Langa Santa Cueva se afla Manastirea San Pedro, care adaposteste o comunitate de canoane si o casa pentru practici spirituale. Nu in ultimul rand, vizitam Bazilica Covadonga. Continuam traseul cu San Vicente de la Barquera, una dintre cele mai pitoresti vederi ale coastei Cantabrice, cu plajele sale, orasul vechi si fundalul exceptional al varfurilor Picos de Europa inzapezite.

 • Santander si El Sardinero – Santander este o combinatie de peisaje montane, plaje cu nisip alb, conace elegante si arhitectura palatiala cu cladiri avangardiste. Cu o locatie privilegiata langa coasta, Santander este renumit pentru iubitorii de plaja. In centrul orasului se afla Playa del Sardinero, locul ideal pentru o plimbare.

 • Burgos - Orasul, care a fost capitala regatului unificat Castilla-Leon timp de cinci secole, se mandreste cu capodopera arhitecturii gotice spaniole: catedrala din Burgos, declarata Patrimoniu Mondial. Pe langa o vizita in cartierul istoric, puteti face o plimbare destul de interesanta de-a lungul malurilor raurilor Duero si Arlanza. Burgos este locul perfect pentru a degusta o bucatarie delicioasa locala.

 

Ziua 8. SANTANDER - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania. Orar zbor din Barcelona ora 08:30 – Sosire in Bucuresti in jurul orei 15:00. (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana).

 

PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

OFERTE & REDUCERI:

 

ULTRA FIRST MINUTE -10%, valabil pana la 01.07.2023 cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.

FIRST MINUTE -5%, valabil pana la 01.08.2023 cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.

*REDUCERILE sunt oferite in limita locurilor disponibile iar agentia poate modifica perioadele de aplicare a ofertelor!

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

 

SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:

a) 25 €/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare)

b) 25 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 59-30 zile inainte de plecare/intrare.

c) 50 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/ persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

 

 • Excursii optionale - se achizitioneaza de la ghidul local, tarifele sunt informative si pot suferi modificari si acestea nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice. Tariful final se va reconfirma la fata locului de catre ghid.

 • Bilbao 60€  

 • San Sebastian 65 €

 • Oviedo si Gijon 60 €

 • Covadonga si San Vicente de la Barquera 50 €

 • Santander si El Sardinero 45 €

 • Burgos 60 €

 

Reduceri si oferte excursii optionale:

Reducere 10% din tariful excursiilor cumparate pentru clientii fideli (turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere ai acesteia) – EXCLUSIV la achizitionarea unui pachet de minim 5 excursii optionale.

Reducere 5% din tariful excursiilor cumparate (pentru turisti care nu se incadreaza la categoria de client fidel) la achizitionarea unui pachet de minim 5 excursii optionale. 

 

Grup minim 30 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

In cazul unui grup mai mic de 30 pers., se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 15-19 persoane = 55 /pers; iar pentru un grup intre 20-29 persoane = 35 /pers.

 • Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 20 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.  In

cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

 • Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

 • Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

 • Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

Conditii specifice

TRANSFERURI DE GRUP*

 

 • Transferurile de grup se confirma automat cu pana la 14 zile inainte de plecare, indiferent de numarul participantilor. Transferurile se pot efectua cu autoturism, microbuz, minibus, autocar sau prin operatori de linie;

 • Locurile de imbarcare sunt informative; pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma o data cu informarea de plecare, cu 3 zile sau, prin exceptie, cu maximum 24 de ore inainte de plecare. Traseele pot suferi modificari in functie de nr. participantilor, pot implica mai multe mijloace de transport (3-4 schimbari) si pot exista timpi de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea/-ile de catre partener/-ii care efectueaza transferul.

 • Ora de imbarcare si numarul de telefon ale soferului si/sau de dispecerat se vor comunica cu 3 zile (prin exceptie 24 de ore) inaintea datei plecarii. Calatorul va tine legatura cu transportatorul pentru a se informa privind situatia concreta din ziua plecarii. Pentru transferul de retur, detaliile sunt oferite de personalul de la bordul autocarului in timpul calatoriei de intoarcere. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata - grupul nu poate astepta turistii care intarzie.

 • Solicitarile de transfer se fac cu min. 14 zile inainte de data plecarii. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau solicitate la fata locului - direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi etc.) - se achita un supliment de 5 euro/pers/sens iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.

 • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon al pasagerilor, disponibil la momentul plecarii, cu roaming activat obligatoriu. In cazul in care rezervarea este efectuata de catre o agentie partenera, aceasta are obligatia de a transmite numarul de telefon al turistilor inscrisi, catre Hello Holidays.

 • Numarul de contact al turistilor este foarte important pentru ca, mai ales in cazul transferurilor - cand pot aparea diferite modificari, intarzieri s.a., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat. Agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului sau a pachetului de servicii.

 

Conditii specifice

TRANSFERURI PREMIUM**

 

 • Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare, se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru min. 2 persoane, max. 7 persoane/masina.

 • Preluarea si debarcarea se fac de la si la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si implica un singur mijloc de transport.

 • Debarcarea la punctul de plecare a grupului din Bucuresti se face cu max. 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.

 • La retur timpul de preluare din punctul de debarcare este de max. 30-45 minute.

 

Conditii generale transport rutier

 

 • In mijloacele de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.

 • Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.

 • Transportul animalelor se supune unui regim special. Turistii apartinatori au obligatia de a solicita aprobarea agentiei.

 • Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.

 • Bagaje admise pentru fiecare pasager ocupant de loc: la cala 1 piesa de bagaj de max. 25 kg/pasager; in autocar se accepta max. 1 rucsac (geanta mica de mana - piesele mai mari vor fi depozitate la cala). In cazul nerespectarii regulilor, personalul de la bord are dreptul de a incasa o taxa suplimentara in valoare de 30 € per bagaj sau  de a debarca pasagerii.