Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Grand TheoNi Boutique Hotel&Spa se află in centrul orașului Vasiliki și oferă o piscină in aer liber cu snack bar, precum și un restaurant. Proprietatea este situată la 100 de metri de plajă, de unde pleacă zilnic ambarcațiuni către plaja Agiofili. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi in toate zonele proprietății.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, balcon si terasă. De asemenea, acestea includ frigider si fierbător. Majoritatea unităților beneficiază de mobilier și paturi CocoMat si de o cabină de duș cu hidromasaj, iar unele au vedere la Marea Ionică.

Recepția de la Grand Theoni este deschisă non-stop. Proprietatea are un lounge comun si un birou de turism, iar la aproximativ 1 km veți găsi facilități de sporturi nautice si windsurfing. In zona inconjurătoare puteți desfășura activități precum ciclism și pescuit. Pe plaja aflată la 1 km există șezlonguri si umbrele de soare pe care le puteți utiliza gratuit. In plus, proprietatea pune la dispoziție o saună, o cadă cu hidromasaj si un hamam.

Dimineața se servește un bufet de mic dejun mediteraneean sau american, preparat cu produse locale proaspete.

Orașul Lefkada, capitala insulei, se află la aproximativ 40 km. Oaspeții au la dispoziție o parcare publică gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie