Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESUN ALGA HOTEL

Descriere

Foarte bine 8,5/10 Booking.com Bluesun Hotel Alga 4*, situat la cativa pasi de cea mai cunoscuta plaja din Tucepi, de pe Riviera Makarska, este ideal pentru turistii care doresc in primul rand sa se distreze, sa intalneasca oameni noi, sa se bucure de numeroasele activitati sportive din apropierea Slatina Sport Center sau sa mearga in excursii. Taxa turistica este inclusa in pret!
Localizare

Bluesun Hotel Alga 4*, situat la cativa pasi de cea mai cunoscuta plaja din Tucepi, de pe Riviera Makarska, este ideal pentru turistii care doresc in primul rand sa se distreze, sa intalneasca oameni noi, sa se bucure de numeroasele activitati sportive din apropierea Slatina Sport Center sau sa mearga in excursii.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un restaurant tip bufet unde se pot servi micul dejun si cina, un restaurant a la carte, o pizzeria, o cofetarie, 4 baruri. In cadrul Slatina Sports Center oaspetii pot profita de urmatoarele facilitati: sala fitness, 2 terenuri de tenis, fotbal, mini-fotbal, baschet, handbal, boccia, volei de plaja, fotbal de plaja, tenis de masa. Hotelul dispune si de o piscina exterioara cu apa de mare, piscina interioara, piscina pentru copii, Internet, sauna, coafor, sedinte de masaj. Pentru conferinte si intalniri sunt puse la dispozitie 2 sali (70 si 300 locuri) echipate cu notebook, proiector, ecran, flipchart, indicatoare cu laser, echipament audio, DVD/CD player, LCD TV.

Facilitati camere

Toate cele 327 de camere sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, Wi-Fi, minibar, baie. Baby cot este la cerere si contra cost la receptie, 10 euro/zi in perioada 28.05-23.09.16.

Sport si divertisment

Hotelul ofera sala de fitness, piscina exterioara si piscina interioara, piscina pentru copii, 2 terenuri de tenis, fotbal, mini-fotbal, baschet, handbal, boccia, volei de plaja, fotbal de plaja, tenis de masa.

Drinks & Food

Restaurant principal tip bufet unde se pot servi micul dejun si cina, Restaurant „Kastelet” a la carte, situat la plaja, pizzeria „Mimoza” care serveste mancaruri traditional dalmate si italienesti, cofetaria „Viola Cake and Ice Cream Shop” aflata la promenada.

Facilitati copii

Mini-disco (doar in sezon), loc de joaca in aer liber pentru copii, piscina cu apa de mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.