Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESUN AFRODITA TOURIST RESORT

Descriere

Foarte bine 8,5 Booking.com & Certificate of Excellence 2015 - Tripadvisor Bluesun Afrodita Resort 4*, situat in Tucepi, la doar 10 m de plaja de pietricele, Slatina, premiata cu Blue Flag, este un complex de vile luxoase amplasate in cadrul linistit si intim al unei gradini mediteraneene minunate. Taxa turistica este inclusa in pret!
Localizare

Bluesun Afrodita Resort 4*, situat in Tucepi, la doar 10 m de plaja de pietricele, Slatina, premiata cu Blue Flag, este un complex de vile luxoase amplasate in cadrul linistit si intim al unei gradini mediteraneene minunate.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 2 restaurante (un restaurant tip bufet si un restaurant a la carte), o pizzerie, o cofetarie, 4 baruri, 5 terenuri de tenis, fotbal, fotbal in sala cu iarba artificiala, fotbal de plaja, volei de plaja, baschet, bowling, tenis de masa, piscina exterioara, piscina pentru copii, jacuzzi, terasa amenajata sezlonguri, bar la piscina “Lido”, 2 sali de intalniri si conferinte (15 si 70 de locuri) dotate cu info point, bar, notebook, proiector, flipchart, indicatoare cu laser, DVD/CD-player, LCD TV. Slatina Sports Center este parte a Bluesun Group si poate organiza pentru oaspeti: team-building, intalniri sportive, evenimente sportive, competitii etc.

Facilitati camere

Camerele si apartamentele sunt echipate cu aer conditionat, telefon, Internet, Wi-fi, TV satelit, minibar, baie, uscator de par, living cu canapea (doar in apartamente), seif, baby cot (la cerere si contra cost la receptie, 10 euro/zi in perioada 28.05-23.09.16).

Sport si divertisment

5 terenuri de tenis, fotbal, fotbal in sala cu iarba artificiala, fotbal de plaja, volei de plaja, baschet, bowling, tenis de masa, piscina exterioara.

Drinks & Food

Restaurant principal tip bufet unde se pot servi micul dejun, pranzul si cina, Restaurant „Kastelet” a la carte, situat la plaja, pizzeria „Mimoza” care serveste mancaruri traditional dalmate si italienesti, cofetaria „Viola Cake and Ice Cream Shop” aflata la promenada, Aperitif-bar “Rosa”, terasa de vara, bar la plaja “Iris”, bar la piscina “Lido”.

Facilitati copii

Mini-club si mini-disco (doar in sezon) cu diverse activitati , loc de joaca in aer liber pentru copii, piscina cu apa de mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.