Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMADRIA PARK KIDS HOTEL ANDRIJA (EX. SOLARIS)

Descriere

Fabulos 8,7/10 Booking.com Solaris Kids Hotel Andrija 4* este este un paradis pentru copii cat si pentru adulti, inconjurat de vegetatie mediteraneană, la 50 de metri de plaja lunga de 4 km, la 60 km de orasul Sibenik. Cel mai bun hotel de familie, conform Trip Advisor, este primul hotel tematic de la Marea Adriatica si din Croatia dedicat copiilor. Copiii de aici sunt mici VIP-uri, fiecare colt fiind destinat doar pentru ei: decor cu tema marina, bar pentru copii si un restaurant pentru copii cu un meniu adaptat lor, o zona '"mama si copilul" etc.
Localizare

Solaris Kids Hotel Andrija 4* este situat la 50 de metri de plaja lunga de 4 km, la 60 km de orasul Sibenik, un punct bun de plecare pentru a explora parcurile nationale Kornati, Krka, Lacurile Plitvice si Paklenica, situate la o distanta cuprinsă intre 10 si 40 km de proprietate.

Facilitati hotel

Hotelul beneficiaza de un restaurant tip bufet cu preparate culinare din bucataria autentica dalmata, cat si preparate mediteraneene, un bar pentru copii si un restaurant pentru copii, cu un meniu adaptat lor, un colț de "mama si copilul" care contine tot ceea ce o mama ar putea avea nevoie pentru a avea grija si as hrani copilul, echipa de animatie costumata (Solarko - baietelul soare, mascota hotelului si prietenii sai, Dolphin, Donkey, cainele dalmatian si veverita), receptie speciala pentru copii, Water Park, terenuri de golf in miniatura, o plaja de familie, plimbari cu trenul Solaris, un centru de wellness care ofera masaje si manichiura, cu loc pentru copii, acces adulti >14 ani la saunele, piscina si sala de gimnastica de la Wellness Spa Center contra cost (10 euro/pers/zi), acces copii 3-13,99 ani la piscinele de la Wellness Spa Center contra cost (7 euro/pers/zi), parcare contra cost la receptie (4 euro/zi) in perioada 12.06 - 10.09, programe animatie pentru adulti: cursuri de Salsa, tenis de masa, aqua aerobic, Zumba, pilates, yoga, volei, cinema in aer liber, spectacole de magie, folclor in perioada 16.06-14.09, Beach Club Palma cu petreceri pe plaja si club de noapte cu muzica live si DJ.

Facilitati camere

Camerele duble fara balcon au 2 paturi twin, aer conditionat, mini bar, TV satelit, telefon. Camerele duble tip "L" pot avea pat matrimonial sau 2 paturi twin si 2 paturi suplimentare (paturi suprapuse sau canapea potrivita pentru 2 copii cu varsta pana la 11,99 ani). La cerere se pot asigura camere Family (2 camere tip "L" interconectate cu posibiltate de cazare 4 adulti si 4 copii) pentru care trebuie recalculat tariful.

Facilitati copii

Hotelul beneficiaza un restaurant pentru copii, cu un meniu adaptat lor si un bar care ofera cocktailuri pentru copii, un colț de "mama si copilul" care contine tot ceea ce o mama ar putea avea nevoie pentru a avea grija si as hrani copilul, echipa de animatie costumata (Solarko - baietelul soare, mascota hotelului si prietenii sai, Dolphin, Donkey, cainele dalmatian si veverita), receptie speciala pentru copii, Water Park, terenuri de golf in miniatura, o plaja de familie, plimbari cu trenul Solaris, un centru de wellness care ofera masaje si manichiura, cu loc pentru copii, Solarsko Kids Club pentru copii 3-11,99 ani, 6 zile/saptamana, de 2 ori pe zi, de la 10:00 la 12:00 si de la 17:00 la 19:00, jocuri de creativitate, divertisment in aer liber, filme, canteze si dansuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.