Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Anastasia, situat in Sibiu in zona centrala, la 15-17 minute de mers pe jos pana in centrul istoric al municipiului, vine in intampinarea turistilor sai cu structuri de cazare clasificate 4* ultramoderne, care pun la dispozitie un confort superior.

Hotel Anastasia beneficiaza de restaurant cu terasa inchisa/deschisa si bar de zi dotate cu smart TV, instalatie de sonorizare profesionala si internet WI-FI, unde turistii isi pot incheia ziua intr-o maniera placuta.

Dotari generale unitate: restaurant a la carte, bar de zi, receptie cu program non-stop, sauna, parcare privata, sala de conferinte, statie incarcare autovehicule electrice, room service si spalatorie.

Camerele spatioase cu iesire la balcon individual, cu paturi matrimoniale de dimensiuni King Size cu saltele memory si sofa profesionala, dotate cu smart TV, internet WI-FI, aer conditionat cu ventiloconvectoare, birou cu minibar, ferestre termo si audioizolante, baile cu cada, cabinele de dus, inclusiv cada cu hdromasaj si uscator de par profesional, fac din sejurul oaspetilor sai o experienta unica, de neuitat.

Restaurant/Sala de evenimente - Ambianta rafinata face din A&M Events locatia perfecta pentru organizarea evenimentelor de vis. Fie ca este vorba de o nunta, un botez, evenimente modern, cocktail party sau o conferinta, Restaurantul A&M Events este locatia ideala.
Sala are o capacitate de pana la 140 locuri cu bar propriu si o terasa de pana la 80 locuri.
Echipa este formata din profesionisti cu experienta si sta la dispozitie pentru ca evenimentul oaspetilor sa fie la cel mai inalt nivel.
Eleganta locatiei, meniurile de buna calitate, ambianta calda, asigurarea aerului proaspat si climatizarea in toata locatia sunt doar cateva din rigorile de care se tine seama in cadrul evenimentelor organizate.

Punctele de interes din apropiere includ Turnul Sfatului din Sibiu, Piata Albert Huet si Pasajul Scarilor. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Sibiu, situat la 5 km de Hotelul Anastasia.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.