Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Am Ring este amplasat in Piata Mare a orasului Sibiu, inconjurat de atmosfera burgheza a breslasilor si comerciantilor secolului al XIX - lea.
Aceasta atmosfera se regaseste si in camerele hotelului nostru, iar mobilierul din secolul al XIX- lea restaurat cu pricepere, dragoste si migala nu face decat sa consolideze acest aer istoric. Putem gazdui pana la 50 de persoane in:

17 camere duble
6 camere twin
2 camere single
1 suita junior deluxe

Amber Caffe va invita si asteapta sa petreceti cateva clipe de relaxare in barul de zi situat la parterul hotelului. Terasa Amber este destinatia ideala pentru o portie de energie unde puteti savura mancarea si preparatele de la bar chiar in centrul orasului, in minunata Piata Mare.

Restaurantul Gothic - crama, situat la subsolul hotelului va asteapta cu drag pentru a savura cele mai delicioase preparate ale bucatariei traditionale, totul intr-o atmosfera boema, plina de farmec in stil gotic.

Hotelul a trecut printr-un amplu proces de renovare / modernizare, oaspetii nostri putand sa se bucure acum de lift, mobilier, dusuri si mocheta noi, de asemenea unitati de AC schimbate si televizoare smart TV - Samsung. Nici restaurantul nu a scapat de renovare iar terasa noastra a devenit finalista la concursul Cea mai frumoasa terasa din Sibiu.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.