Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Armonia by Aristocratis


Descriere

Pensiunea este alcatuita din doua corpuri distincte de cazare. Corpul A este cladirea principala, iar aici se afla 6 camere duble, 1 camera familiala (cea cu paturi suprapuse), 1 suita familiala si 1 suita standard. In corpul B dispune de inca7 camere duble (dintre care una pentru persoane cu dizabilitati si 1 camera tripla. Capacitatea de cazare este de 35 de adulti si 4 copii, fara a pune la socoteala camerele duble care au fotoliu extensibil pentru copii (7 dintre ele) sau copiii mici care pot dormi in pat cu parintii

Camerele prezinta un design elegant si ofera toate dotarile necesare asigurarii unui confort desavarsit: aer conditionat, TV lcd, wi-fi gratuit, telefon si grup sanitar complet utilat. Dispune in total de 16 camere duble superioare, 1 suita familiala si 1 suita cu jacuzzi dublu.
Restaurantul pensiunii dispune de un spatiu generos, oaspetii fiind asteptati sa ia masa Intr-un decor elegant Cai discret, in care rafinamentul bucatariei mediteraneene se impleteste armonios cu savuroasele preparate cu specific local. Din gradina proprie si din sera cu legume ne procuram o parte din materia prima pe care o folosim cu drag pentru a oferi tuturor alimente cat mai sanatoase. Organizam, la cerere, seri cu mese campenesti si foc de tabara, preparate traditionale la ceaun, protap, vin fiert si renumitele placinte 'poale-n braua.
Pentru relaxare pensiunea pune la dispozite o terasa generoasa cu vedere la gradina, un centru SPA unde se pot bucura de solar, salina, sauna si sala de fitness, un teren cu iarba unde se poate juca fotbal sau volei, cos de baschet, loc amenajat pentru foc de tabara, un loc de joaca pentru copii, o gradina generoasa unde pot citi sau admira natura asezati pe bancile de sub umbra copacilor. Pentru AZcursuri, seminarii, traininguri sau team building-uri exista o sala de conferinte moderna, dotata cu video proiector, ecran de proiectie, sistem audio, flipchart, wi-fi, hartie, markere, tv/lcd, microfon mobil, aer conditionat. Capacitate: 80 locuri/teatru, 50-60 locuri/sala de clasa si 32 locuri/aranjament U sau consiliu. La cererea turistilor, pensiunea organizeaza pescuit la iazurile din zona, vizite la stana, calarie sau plimbari cu trasura.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.