Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Pelikan se află la aproximativ 150 de metri de plajă și la aproximativ 500 de metri de centrul stațiunii. Inspirat de stilul arhitectural al mănăstirilor din perioada renașterii bulgare, hotelul oferă oaspeților săi oportunitatea de a experimenta cultura bulgară. Situat într-o locație care oferă liniște și calm, departe de agitația plajei, dar totuși în apropierea acesteia, distanța până la zona de coastă este parcursă plăcut pe aleile împodobite cu flori. Atmosfera liniștită, alături de grădinile unice și peisajele pitorești care se desfășoară în diferitele secțiuni ale hotelului, fac din acesta un loc ideal pentru relaxare completă.

Facilități hotel

Hotelul oferă o varietate de facilități, inclusiv restaurante, sală de conferințe, baruri, discotecă, seif, schimb valutar, lift, centru de prim ajutor, închirieri auto, jacuzzi, saună, masaj, sală de fitness, salon de înfrumusețare, coafor, biliard, teren de tir cu arcul, teren de tenis, teren de volei, teren de fotbal, tenis de masă, programe de animație, grădiniță, loc de joacă pentru copii, piscină pentru adulți și piscină pentru copii, precum și facilități de parcare. Oaspeții pot folosi toate aceste servicii ale complexului, cu excepția celor oferite de Hotelul Marina Royal Palace.
 

Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu telefon, televizor, frigider, seif, aer condiționat, baie cu cadă/duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie