Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Resort Sharm El Sheikh

Descriere

Nota!

Vă rugăm să rețineți notificarea de mai jos cu privire la proiectul de renovare in stațiunea Movenpick Sharm El Sheikh.
 
Proiectul se va derula de la 15.01.2023 pană la 31.12.2023.
 
 
„Referitor la comunicarea noastră anterioară din luna mai, in care va anuntam  angajamentul nostru continuu de a imbunătăți complexul Movenpick Resort Sharm El Sheikh Naama Bay, suntem incantați să anunțăm că renovarea noastră interioară foarte așteptată va incepe incepand cu 15 ianuarie 2023. .
 
Domeniul de aplicare al proiectului va implica camerele de oaspeți, zona holului și unele infrastructuri aferente.
 
Pe parcursul proiectului, unele camere de oaspeți vor fi inchise, iar cele rămase, plajele complexului, SPA, piscinele și toate celelalte facilități de alimentație și băuturi vor funcționa normal.
 
Fiți siguri că toate măsurile sunt luate pentru a menține o funcționare bună și atmosfera fără zgomot pentru toți oaspeții noștri.
In timp ce Movenpick Resort Sharm El Sheikh Naama Bay va rămane o alegere preferată atat pentru familii, cat și pentru călătorii de afaceri, această renovare ne va permite să oferim in continuare o experiență de ospitalitate supremă clienților noștri in viitorul foarte apropiat.”

Nota 2!
Vă rugăm să rețineți că Movenpick Sharm El Sheikh Resort NU va organiza o cină festivă de Crăciun și Anul Nou 23\24. Hotelul va oferi un bufet superior pentru cină.

Nota 3! Proiectul de renovare s-a prelungit pana la 30.04.2024.


 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie