Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Nefeli Hotel Lefkada


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul de 4 stele Grand Nefeli este situat chiar pe plaja Ponti și pune la dispoziție suite, apartamente și camere cu balcon cu vedere la Golful Vasiliki sau la munte. Proprietatea oferă acces WiFi in toate zonele și are 2 piscine, dintre care una pentru copii.

Toate unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, frigider și baie cu duș și uscător de păr. Unele unități de cazare au chicinetă cu plită de gătit, cuptor cu microunde și zonă de luat masa.

Snack barul de la piscină oferă un mic dejun cu ingrediente organice de proveniență locală. De asemenea, oaspeții pot savura o gustare sau un cocktail la bar. Hotelul are si o grădină.

Plaja Ponti este renumită pentru windsurfing, iar oaspetii de la Grand Nefeli pot inchiria echipamente si pot lua lectii de windsurfing. Personalul de la biroul de turism poate aranja croaziere și excursii sau poate oferi informații despre tururile și obiectivele turistice din regiune.

Proprietatea se află la 5 km de renumita plajă Porto Katsiki și la 33 km de orașul Lefkada. Aeroportul Național Aktion este situat la 60 km de hotel. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie