Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Miramare Sea Resort & Spa se află intr-o zonă pietonală din Sant'Angelo, pe coasta de sud a insulei Ischia. Are vedere directă la plaja sa privată și oferă camere in stil mediteranean, cu balcon cu vedere la mare. Hotelul serveste un mic dejun tip bufet.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de spa al proprietății, Aphrodite Apollon Thermal Gardens, care include 5 piscine cu apă termală, un centru de fitness și o saună incălzită natural.

Camerele sunt mobilate elegant și includ aer condiționat, TV prin satelit și baie cu halate pufoase. In hol accesul la conexiunea WiFi este gratuit.

Miramare beneficiază de o locație excelentă, cu vedere la mare. Oaspeții se pot relaxa in zona privată de plajă a hotelului si pot utiliza umbrelele de soare gratuite.

Seara se poate lua masa la restaurantul care servește delicatese mediteraneene insoțite de un pahar de vin rafinat. Oaspeții pot alege să ia masa pe terasă și să admire vederea panoramică.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie