Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

PACHET REVELION DUBAI 2024

Cina Revelion - Este inclusa! (Fara bauturi alcoolice)*

Plecare din 29.12.2023

7 nopti cazare la TWO SEASONS HOTEL & APARTMENTS (ex. GLORIA) 4*

deluxe suite cu mic dejun inclus

Pretul este de 3180 euro/2 adulti

Servicii incluse

Transport avion Compania Fly Dubai (Otopeni-Dubai, zbor direct)

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Cina de Revelion

Un bagaj de mana de 7 kg si un bagaj de cala de 20 kg incluse si catering - mancare si apa plata

Asistenta turistica locala

Pretul nu include

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati

neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Taxa locala in dirhami se achita direct la receptia hotelurilor functie de clasificarea acestuia:

pt 3* este aprox.3 USD/zi/camera;

pt 4* este aprox 4 USD/zi/camera;

pt 5* este aprox 6 USD/zi/camera

Asigurare Medicala si STORNO

PACHET REVELION ATENA 2024

DE LA 555 EURO/PERSOANA

Zboruri Directe: Beneficiați de zboruri directe cu TAROM din București către Atena și retur. O experiență de călătorie fără griji. ✈️

Tur Oraș Bonus: Participați la un tur panoramic gratuit al Atenei, cu opțiunea de a vizita Acropola, ghidat de un ghid român care vorbește greaca. 🏛️🚍

Experiență Locală: Pe tot parcursul călătoriei, veți avea sprijinul unui ghid local român care vorbește limba greacă și a unui însoțitor de grup român. 👥📖

Cină Festivă Opțională: Aveți opțiunea de a participa la o cină festivă opțională cu muzică, dans și un meniu special pentru a sărbători Anul Nou în stil! 🥂🎉

Program Zilnic:

29.12.2023 - București – Atena: Întâlnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu însoțitorul de grup și îmbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din București la ora 16:40. Aterizare la Atena la ora 18:20 și transfer la hotel. Cazare la hotel 4*, în centrul Atenei. Timp liber pentru excursii opționale și activități personale.

30.12.2023 - Atena – Excursie Opțională în Peloponez: Mic dejun. Excursie opțională cu plecare foarte devreme dimineața spre Peloponez (Tur de Argolis), Istmul și Canalul Corint, Mycene, cu vizitarea opțională a Palatului și Mormântului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – spectaculosul amfiteatru antic cu cea mai bună acustică din lume și muzeul, pentru care intrarea este inclusă. Prânzul este inclus în cadrul excursiei. Cazare la hotel 4* în Atena.

31.12.2023 - Atena - Tur Panoramic al Orașului Atena cu Vizită la Acropole: Mic dejun. Tur panoramic al Atenei, cu autocarul: Piața Omonia și renumita Piață a Constituției - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Națională, Stadionul Olimpic-locul desfășurării primei Olimpiade moderne în 1896. Intrare opțională la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba română (biletul de intrare: 20 €/persoană, iar pentru pensionari și tineri până în 18 ani, pe bază de document doveditor, 10 €/persoană). Timp liber pentru plimbare, odihnă și cumpărături. Cazare la hotel 4* în Atena. Seara, participare opțională la Cina Festivă, cu muzică, dans, program specific, meniu cu preparate tradiționale și din bucătăria internațională, la Ballroom Oneirio sau similar, pentru care trebuie să optați și să achitați la înscrierea la program. La Mulți Ani 2024!

01.01.2024 - Atena – Excursie Opțională la Cap Sounion - Marea Egee: Mic dejun. Timp liber. Opțional, excursie la Cap Sounion, unde Marea Egee este străjuită de ruinele Templului lui Poseidon (aprox. 45 km). Prânzul cu specific pescăresc este inclus în prețul excursiei opționale. Cazare la hotel 4* în Atena.

02.01.2024 - Atena – Opțional, Croazieră în Golful Saronicos: Mic dejun. Timp liber. Opțional, în cazul unei vremi favorabile, o spectaculoasă croazieră de o zi în Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina - oprire cu vizită opțională cu plată pe vasul de croazieră, la Mănăstirea Sfântul Nectarie și vizita la Templul Atenei, Insula Poros și renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumărate producții romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4* în Atena.

03.01.2024 - Atena – Excursie Opțională la Oracolul din Delfi - BUCUREȘTI: Mic dejun. Excursie opțională cu plecare foarte devreme dimineața spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești și era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucurându-se de un prestigiu important în antica lume greacă. Este locul ideal pentru a vă afla viitorul la început de an!

Prânzul este inclus în cadrul excursiei. Cei ce optează pentru excursie vor elibera camerele la plecare devreme dimineața și vor avea transferul direct la aeroport, iar cei care rămân în Atena, au timp liber și eliberează camera hotelului la ora 12:00. Depozitarea bagajelor se face în spațiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 19:10 și aterizare la București Otopeni la ora 20:45.

Excursii Opționale:

Croaziera pe Marea Mediterana în Golful Saronicos: Preț informativ: 120 euro/persoană. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare pe vas, croaziera, pranzul pe vas.

Excursie la Cap Sounion: Preț informativ: 85 €/persoană, incluzând transport auto, prânz pescăresc la o taverna pe malul marii și asistență turistică.

Excursie în Peloponez, Tur de Argolis: Preț: 90 euro/persoană pentru minimum 20 persoane. Include: transportul cu autocarul, prânz tradițional, asistență turistică în limba română și intrare la Amfiteatrul Epidavros și muzeu.

Excursie la Delphi: Preț: 95 euro/persoană pentru minimum 20 persoane. Include: transportul cu autocarul, prânz tradițional, asistență turistică în limba română, intrare la oracol.

REVELION EGIPT 2024

PRET DE LA 2095 EURO/PERSOANA

Destinații de vis: Avion Cairo / Aswan – Croaziera Aswan/ Luxor – Minisejur Hurghada la 5* cu All Inclusive.

Flexibilitate: Plecare din București și opțional din Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara.

Confort de 5*: 10 nopți de cazare în hoteluri de 5*, inclusiv 3 nopți în Cairo, 3 nopți pe o croazieră de lux pe Nil și 3 nopți în Hurghada.

Vizite și intrări incluse: Vizitați locuri incredibile precum Piramidele din Cairo, Templul Philae din Aswan, Valea Regilor și multe altele.

Ghid local și egiptolog: Aprofundați-vă cunoștințele despre istoria și cultura egipteană.

Cina Festiva de Revelion: Petreceți noaptea de Revelion în stil egiptean pe croaziera pe Nil.

Bucurie nelimitată: 3 nopți în Hurghada la un hotel de 5* cu All Inclusive, relaxare pe plajă și posibilitatea de a explora lumea subacvatică a Mării Roșii.

Excursii opționale: Alegeți dintr-o varietate de excursii pentru a vă personaliza vacanța.

Descriere Program

Ziua 1 (26.12.2023): Otopeni – Cairo

Plecare de la Aeroportul Otopeni cu cursa Tarom spre Cairo.

Ziua 2 (27.12.2023): Cairo – Turul orașului vechi

Sosire în Cairo, cazare la hotel de 5*.

Vizita la Citadela, Moscheea Sultan Hassan și Bazarul Khan El Khalili.

Ziua 3 (28.12.2023): Cairo – Piramide, Sfinx, Muzeul Civilizației Egiptene

Vizita la Piramidele din Giza și Sfinx.

Muzeul Civilizației Egiptene cu cele 22 de mumii.

Vizita la Atelierul de Papirus.

Ziua 4 (29.12.2023): Cairo – Aswan – Templul Philae și Gradina Botanică

Zbor intern spre Aswan.

Vizita la Templul Philae și Gradina Botanică.

Ziua 5 (30.12.2023): Aswan – Excursie la Abu Simbel – Kom Ombo - Edfu

Excursie opțională la Abu Simbel.

Vizite la Templul lui Sobek/ Kom Ombo și Templul lui Horus/ Edfu.

Ziua 6 (31.12.2023): Edfu – Luxor – Templul Luxor și Karnak

Vizita la Templul lui Horus Behdet în Edfu.

Seară de Revelion pe croaziera pe Nil.

Ziua 7 (01.01.2024): Luxor – Valea Regilor – Templul lui Hatshepsut – Colosii lui Memnon - Hurghada

Vizita în Valea Regilor.

Vizita la Templul Reginei Hatshepsut și Colosii lui Memnon.

Transfer la Hurghada.

Ziua 8 (02.01.2024): Hurghada – Croaziera opțională pe Marea Roșie

Timp liber sau croazieră opțională pe Marea Roșie.

Ziua 9 (03.01.2024): Hurghada – Jeep Safari opțional

Timp liber sau excursie Jeep Safari opțională în deșert.

Ziua 10 (04.01.2024): Hurghada – Cairo

Transfer de la Hurghada la Cairo.

Ziua 11 (05.01.2024): Cairo – București

Zbor de întoarcere către București.

Excursii Optionale:

Croaziera pe Marea Roșie.

Jeep Safari în deșert.

Croaziera catre Paradise Island.

REVELION IN GRAN CANARIA

Perioada: 28.12.2023 – 05.01.2024

Ziua 1 / 28.12.2023: București – Frankfurt – Las Palmas de Gran Canaria

Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în fața ghișeului de îmbarcare al

companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 1423 (06:15 / 07:50), de unde se va pleca cu zborul LH 4378 (10:05 / 13:40) spre Las Palmas de Gran Canaria, capitala Gran Canariei, situată în partea de nord-est a insulei, într-un decor magnific compus din două golfuri și frumoasele plaje Playa de las Canteras și Playa de las Alcaravaneras. Întâlnire cu ghidul local care ne va însoți la hotelul unde ne vom caza. Timp liber pentru activități individuale și odihnă. Cină și cazare la Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas 5* (sau similar 5*).

Ziua 2 / 29.12.2023: Las Palmas de Gran Canaria – Teror – Valleseco – Tejeda – Vega de San Mateo – Santa Brigida – Las Palmas de Gran Canaria

Mic dejun. Excursie de o zi cu ghid local în partea centrală a Gran Canariei. Prima oprire a zilei va fi în orășelul Teror, unde vom vizita bazilica Nuestra Señora la Virgen del Pino, Sfânta Patroană a insulei. Ne vom deplasa apoi spre Valleseco, unde vom remarca un lucru curios legat de denumirea acestui sat liniștit, care se traduce prin „vale uscată” și faptul că această zonă primește mai multe precipitații pe an decât orice altă regiune de pe insulă, Laguna de Valleseco fiind în timpul lunilor de iarnă, refugiu pentru numeroase păsări migratoare, în special egrete. Traseul zilei ne va purta spre Tejeda, un loc fermecător din Gran Canaria, situat la aproximativ 1000 de metri înălțime, situat practic în mijlocul insulei și inclus în „Pueblos más bonitos de España” (cele mai frumoase sate din Spania). De aici, dacă vizibilitatea va permite, vom putea contempla Roque Nublo, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale insulei. Vom vizita apoi frumosul orășel Vega de San Mateo cu centrul său vechi și Biserica San Mateo, după care vom ajunge la Santa Brigida, în prezent un oraș rezidențial liniștit, folosit de britanici ca stațiunea lor de vară, când controlau comerțul cu cărbune în portul Las Palmas la sfârșitul sec. al XIX-lea și începutul sec. al XX-lea. Principalele atracții ale Santa Brigida sunt casele vechi care înconjoară biserica și priveliștea din piața bisericii. În continuarea zilei ne vom îndrepta către un alt punct de belvedere care ne va oferi o priveliște fantastică asupra conului vulcanic și a calderei de Bandama, un crater vulcanic scufundat. Când vulcanul a erupt în urmă cu aprox. 2.000 de ani, stratul de suprafață care acoperea craterul vulcanic s-a prăbușit, lăsând în urmă gaura enormă vizibilă acum de la marginea superioară a formațiunii. Interesant este și numele calderei, Bandama fiind versiunea hispanizată a lui Daniel Van Damme, un flamand care a cumpărat în trecut zona pentru a o cultiva cu viță de vie. Și în prezent sunt o mulțime de podgorii care profită de bogatul sol vulcanic și de protecția oferită de versanții din vecinătate, motiv pentru care produc vinuri de calitate, un exemplu elocvent fiind Hoyos de Bandama. După acest ultim stop fotografic ne vom întoarce în Las Palmas de Gran Canaria pentru cină și cazare la Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas 5* (sau similar 5*).

Ziua 3 / 30.12.2023: Las Palmas de Gran Canaria

Mic dejun. Însoțiți de ghidul local vom face în prima parte a zilei un tur panoramic și pietonal al capitalei Las Palmas de Gran Canaria, fondată în anul 1478, Las Palmas de Gran Canaria se mândrește cu patrimoniul său istoric și cultural, fapt pentru care districtul Vegueta, cel mai vechi cartier al orașului, a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în anul 1990. În timpul turului vom admira Catedrala Santa Ana situată în inima cartierului Vegueta, prima biserică din Insulele Canare, care a fost construită la ordinul reginei Isabella I de Castilia și a regelui Ferdinand al II-lea de Aragon. În continuarea turului ne vom îndrepta spre Casa Colon, una dintre cele mai atractive clădiri din Las Palmas, cu uși de acces bogat ornate, cu balcoane frumoase cu zăbrele, curți mari și tavane sculptate din lemn. Acest palat a fost reședința primilor guvernatori ai insulei, unde Cristofor Columb a stat în anul 1492, în timp ce una dintre navele sale a fost reparată, fapt pentru care s-a numit și Casa lui Columb. Vom ajunge apoi în districtul Ciudad Jardin, o oază de liniște și verdeață a capitalei Las Palmas de Gran Canaria, creat la începutul sec. al XX-lea de către locuitorii englezi ce dominau viața economică în acele timpuri. Principala atracție a cartierului Ciudad Jardin este superbul Parque Doramas, un parc cu statui, cascade și multe plante, unde se află Satul Canarian și Muzeul Nestor, ambele dedicate culturii locale. Acest district include și zona portuară, un centru de sporturi nautice, restaurante și cluburi de noapte, precum și plaja de nisip Playa de las Alcaravaneras. Timp liber pentru activități individuale și odihnă. Cină și cazare la Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas 5* (sau similar 5*).

Ziua 4 / 31.12.2023: Las Palmas de Gran Canaria

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă sau pentru vizite relaxante în zona de promenadă a orașului. Seara, cină specială de Revelion la restaurantul hotelului. La Mulți Ani 2024! Cazare la Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas 5* (sau similar 5*).

Ziua 5 / 01.01.2024: Las Palmas de Gran Canaria

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă sau pentru vizite relaxante în zona de promenadă a orașului. Cină și cazare la Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas 5* (sau similar 5*).

Ziua 6 / 02.01.2024: Las Palmas de Gran Canaria – Arucas – Firgas – Moya – Santa Maria de Guia – Agaete – Cenobio Valeron – Las Palmas de Gran Canaria

Mic dejun. Excursie de o zi cu ghid local pe coasta nordică a Gran Canariei. Vom pleca spre Arucas, oraș situat la 12 km distanță față de Las Palmas de Gran Canaria, distrus în anul 1478 și reconstruit 12 ani mai târziu, care reprezintă unul dintre cele 10 foste regate ale insulei, despărțite de capitală prin Valea Barranco de Tenoya. Aici vom vizita Biserica Parohială San Juan Bautista, monument în stil neo-gotic, care deține pe lângă cel mai înalt turn din arhipelag, unele dintre cele mai frumoase vitralii pictate de către Cristobal Hernandez de Quintana și sculptura care-l înfățișează pe Iisus, opera lui Manuel Ramos. Vom vizita în continuare cea mai mare fabrică de rom din întreg arhipelagul înființată în anul 1884 unde vom avea prilejul și de a degusta celebra băutură. Ne vom îndrepta apoi spre Firgas, oraș înființat în anul 1488, unul dintre cele șapte orașe ale insulei care nu are plajă, numit și „Balconul Atlanticului” datorită amplasării sale într-o zonă rurală înconjurată de verdeață, care oferă cele mai spectaculoase priveliști asupra coastei nordice și a insulei Tenerife. Ne vom deplasa în continuare spre Moya, locul de naștere al unuia dintre cei mai iluștri poeți moderniști din Spania, Tomás Morales, unde veți vedea impresionanta biserică neo-romanică, finalizată în anul 1957. Orășelul este cunoscut de asemenea pentru una dintre cele mai populare prăjituri ale insulei, „lustrados bizcochos” (un fel de chec zaharisit) pe care trebuie neapărat să le încercați. Traseul zilei va continua spre Santa Maria de Guia, un orășel vechi, cu străzi pietruite și case tradiționale, dominat de Biserica Santa Maria de Guía, construită în anul 1607, cu o frumoasă fațadă în stil neoclasic. Timp liber pentru dejun. În continuarea zilei vom pleca spre Agaete, orășel cu străzi înguste și case vopsite în alb, înconjurat de vegetație luxuriantă. Ultima vizită va fi la situl arheologic Cenobio Valeron, situat pe un escarp înalt al Montaña del Gallego, care a fost construit de vechii canari cu mai bine de 800 de ani în urmă, profitând de condițiile geologice ale conului vulcanic. Vom vedea un spectaculos hambar colectiv, căci în interior, ajutați de strângeri de piatră, aceștia au format peste 350 de cavități, care apar dispuse pe mai multe niveluri, pe care le-au folosit pentru depozitarea cerealelor și a altor alimente. Întoarcere în Las Palmas pentru cină și cazare la Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas 5* (sau similar 5*).

Ziua 7 / 03.01.2024: Las Palmas de Gran Canaria – Telde – San Agustin – Maspalomas – Puerto Rico – Puerto de Mogan – Aguimes – Barranco de Guayadeque – Las Palmas de Gran Canaria

Mic dejun. În această zi vom continua explorarea Gran Canariei cu o excursie de o zi cu ghid local în estul și sudul insulei. Vom pleca spre Telde, oraș situat la 13 km distanță față de sudul capitalei, al doilea oraș ca număr de locuitori al insulei, unde vom admira centrul istoric, cu frumoasele sale case coloniale pictate în verde și alb, Biserica San Juan Bautista de Telde înființată în anul 1483 care încă mai păstrează poarta originală, exemplu al arhitecturii gotice sevilliano-portugheze și cartierul San Francisco cu Biserica San Francisco. Traseul zilei va continua spre San Agustin, o relaxantă stațiune de plajă apreciată pentru clima blândă de iarnă după care vom ajunge în zona Maspalomas, al cărei peisaj uluitor este clasificat drept Rezervație Naturală Specială. Aici, vom avea timp liber pentru a explora celebrele sale dune de nisip auriu, sau de ce nu, să faceți o baie în mare. Ne vom îndrepta apoi către Puerto Rico, cunoscut ca cel mai însorit loc din Gran Canaria și spre Puerto de Mogan, cunoscut sub numele de Veneția Insulelor Canare. În timpul liber pe care îl vom avea aici, vom putea admira casele pitorești ale marinarilor, podurile și bărcile care plutesc pe apele limpezi ale zonei. Pe drumul de întoarcere spre Las Palmas de Gran Canaria vom poposi în Aguimes care se remarcă cu centrul său istoric dominat de biserica parohială San Sebastian, a cărei fațadă reprezintă unul dintre cele mai bune exemple ale neoclasicismului canar și cu Casa de Los Camellos, fosta reședință a unei familii aristocrate cu o vechime de mai bine de 300 ani, în prezent transformată în hotel. Ultima oprire din această excursie va fi la una dintre „bijuteriile” din sudul Gran Canariei: Barranco de Guayadeque cu uimitoarele sale puncte de belvedere, de unde vom putea admira numeroase peșteri care au servit drept refugiu indigenilor din Canaria. Întoarcere în Las Palmas pentru cină și cazare la Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas 5* (sau similar 5*).

Ziua 8 / 04.01.2024: Las Palmas de Gran Canaria – Munchen – București

Mic dejun. Timp liber până la ora transferului la aeroport pentru plecarea spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1835 (13:55 / 19:30), de unde vom pleca spre București cu zborul LH 1654 (22:10 / 01:10).

Ziua 9 / 05.01.2024: București

Sosire la București la ora 01:10.

TARIF: 2580 euro / loc în cameră dublă; Supliment single: 440 euro

(tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup de minim 21 turişti; pt. 15-20 turişti, tariful se va majora cu 110 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:

- transport continental cu avionul pe rutele: București – Frankfurt – Las Palmas și Las Palmas – Munchen – București cu compania Lufthansa

- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile continentale (pot fi modificate de compania aeriană, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)

- transport pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti

- 7 nopți cazare cu mic dejun în Las Palmas de Gran Canaria în hotel de 5*

- mesele menţionate în program: 7 mic dejunuri și 6 cine la hotel de 5*

- cină specială de Revelion la hotel de 5*

- tururile și transferurile menționate în program

- tur panoramic și pietonal cu ghid local al orașului Las Palmas de Gran Canaria

- excursie de o zi cu ghid local în partea centrală a insulei Gran Canaria

- excursie de o zi cu ghid local pe coasta nordică a insulei Gran Canaria

- excursie de o zi cu cu ghid local în estul și sudul insulei Gran Canaria

- conducător român de grup

- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

TARIFUL NU INCLUDE:

- taxele de oraș care se plătesc individual la recepția hotelurilor

- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi

- bacşişuri pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pentru bagajişti: 35 euro/pers.; bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale

- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, anunţat de partenerul local, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

Revelion la ski in Austria, Italia, Franta sau Serbia

30.12- 06.01.2024/7 nopti

AUSTRIA

(Tyrol, Salzburg, Upper Austria, Styria, Carinthia, Lower Austria)

Appartment Kristall – Zell am See (Salzburg)

-de la 425 eur/ loc in APP 4 pax / 7 nopti RO

Hotel Das Gastein 3* – Bad Hofgastein (Salzburg)

-de la 893 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB

Ferienhotel Alber Tauernhof 3*- Mallnitz (Carinthia)

-de la 643 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Hotel-Pension Unterbräu, Hopfgarten im Brixental (Tyrol)

-de la 559 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Hotel Tramser Hof 4* - Landeck - Ischgl(Tyrol)

-de la 820 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Hotel Bon Alpina 3*- Igls -Innsbruck (Tyrol)

-de la 739 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

ITALIA

(Val Gardena, Val di Fassa, Val di Fiemme, Corina D’Ampezzo, Val di Sole , Corvara in Badia, Passo Tonale, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgaria, Livigno, Bormio, Misurina)

Appartamenti Florin – Livigno

-de la 390 eur/ loc in APP 4 pax / 7 nopti RO

Hotel Rezia 4*- Bormio

-de la 1041 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Wanda Hotel 3* - Pinzolo

de la 580 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu BB

San Valier 3* - Cavalese

-de la 800 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu BB

Hotel Piandineve 4* - Passo Tonale

-de la 1315eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu BB

Grand Hotel Misurina 4*- Misurina

-de la 1022 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

FRANTA

Best Western Plus Excelsior Chamonix Hotel Spa 4* - Chamonix

-de la 837 eur/ loc in DBL std / 7 nopti RO

La Tourmaline – Courchevel

-de la 950 eur/ loc in DBL std / 7 nopti RO

Residence Le Hameau Du Mottaret – Meribel

-de la 852 eur/ loc in studio 7 nopti RO

Residence Lagrange Vacances Cybele- Brides Les Bains

-de la 325 eur/ loc in studio / 7 nopti RO

Les Flocons – Les Deux Alpes

-de la 811 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu BB

Le Vancouver – la Plagne

-de la 1153 eur/ loc in DBL std / 7 nopti RO

SERBIA

Jollykop Apartments - Kopaonik

-de la 494 eur/ loc in studio / 7 nopti RO

Brzece Center Apartments - Brzece

-de la 340 eur/ loc in studio / 7 nopti RO

Putnik 4*- Kopaonik

-de la 979eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Club A 3*- Kopaonik

-de la 679eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB

Revelion Litoral Bulgaria

Perioada 30.12 - 02.01.2024 (3 nopti)

Hotel LIGHTHOUSE GOLF & SPA 5*- Kavarna * Camere disponibile limitate !*

419 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu HB si Cina Revelion – loc in DBL SV

485 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu AI si Cina Revelion – loc in DBL SV

Hotel INTERNATIONAL 5*- Nisipurile de Aur

345 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu HB si Cina Revelion – loc in DBL SUP PV cu balcon

397 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu FB si Cina Revelion – loc in DBL SUP PV cu balcon

Hotel ARENA MAR 4*- Nisipurile de Aur

354 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu AI si Cina Revelion – loc in DBL

Hotel ELENA 4*- Nisipurile de Aur

278 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu AI si Cina Revelion – loc in DBL PV

Hotel PLISKA 3*- Nisipurile de Aur

342 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu AI si Cina Revelion – loc in DBL

Hotel THERMA ECO VILLAGE 5*- Kranevo

334 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu HB si Cina Revelion – loc in DBL PV

385 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu AI si Cina Revelion – loc in DBL PV

Hotel THERMA ECO KIDS 5*- Kranevo

406 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu HB si Cina Revelion – loc in DBL

457 Euro/ pers/ sejur 3 nopti cu AI si Cina Revelion – loc in DBL

Pentru disponibilitati si calculatii va rugam sa folositi sistemul b2b.

Transport autocar pentru Revelion 2024 Bucuresti – Nisipurile de Aur - Bucuresti

Tarif: 50 Euro/ pers/ dus-intors.

Ensana Health Spa Hotel 4* Sovata

Perioada 29.12.2023-02.01.2024, 4 nopti

Camere disponibile si tarife:

DELUXE TWIN-->5880 RON/4 NOPTI/2 ADULTI

DELUXE TWIN PLUS-->6160 RON/4NOPTI/2ADULTI

DELUXE TWIN-->7150 RON/4 NOPTI/2 ADULTI+1 COPIL

DELUXE TWIN PLUS-->7430RON/4NOPTI/2ADULTI + 1 COPIL

Tariful include:

-mic dejun si cina tip bufet

-cina festiva de Revelion cu muzica live la Margareta Ballroom

-Balul de Anul Nou la Margareta Ballroom pe 1 ianuarie

Revelion la ski

Sarbatoreste trecerea dintre ani la ski in Austria, Italia, Franta sau Serbia! 🍾🥂⛷

Perioada 30.12.2023-06.01.2024, 7 nopti

AUSTRIA

(Tyrol, Salzburg, Upper Austria, Styria, Carinthia, Lower Austria)

Appartment Kristall – Zell am See (Salzburg)

-de la 425 eur/ loc in APP 4 pax / 7 nopti RO

Hotel Das Gastein 3* – Bad Hofgastein (Salzburg)

-de la 893 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB

Ferienhotel Alber Tauernhof 3*- Mallnitz (Carinthia)

-de la 643 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Hotel-Pension Unterbräu, Hopfgarten im Brixental (Tyrol)

-de la 559 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Hotel Tramser Hof 4* - Landeck - Ischgl(Tyrol)

-de la 820 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Hotel Bon Alpina 3*- Igls -Innsbruck (Tyrol)

-de la 739 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

ITALIA

(Val Gardena, Val di Fassa, Val di Fiemme, Corina D’Ampezzo, Val di Sole , Corvara in Badia, Passo Tonale, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgaria, Livigno, Bormio, Misurina)

Appartamenti Florin – Livigno

-de la 390 eur/ loc in APP 4 pax / 7 nopti RO

Hotel Rezia 4*- Bormio

-de la 1041 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Wanda Hotel 3* - Pinzolo

de la 580 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu BB

San Valier 3* - Cavalese

-de la 800 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu BB

Hotel Piandineve 4* - Passo Tonale

-de la 1315eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu BB

Grand Hotel Misurina 4*- Misurina

-de la 1022 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

FRANTA

Best Western Plus Excelsior Chamonix Hotel Spa 4* - Chamonix

-de la 837 eur/ loc in DBL std / 7 nopti RO

La Tourmaline – Courchevel

-de la 950 eur/ loc in DBL std / 7 nopti RO

Residence Le Hameau Du Mottaret – Meribel

-de la 852 eur/ loc in studio 7 nopti RO

Residence Lagrange Vacances Cybele- Brides Les Bains

-de la 325 eur/ loc in studio / 7 nopti RO

Les Flocons – Les Deux Alpes

-de la 811 eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu BB

Le Vancouver – la Plagne

-de la 1153 eur/ loc in DBL std / 7 nopti RO

SERBIA

Jollykop Apartments - Kopaonik

-de la 494 eur/ loc in studio / 7 nopti RO

Brzece Center Apartments - Brzece

-de la 340 eur/ loc in studio / 7 nopti RO

Putnik 4*- Kopaonik

-de la 979eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB si Cina Revelion

Club A 3*- Kopaonik

-de la 679eur/ loc in DBL std / 7 nopti cu HB